medicinska pomoć za mamu i njenu preemie

Neki roditelji znaju njihova djeca će biti rođen prerano. Ostali su iznenađeni kad idu na rad rano.

On će biti u dobrim rukama kao on tretira od strane liječnika, medicinske sestre – a na većini bolnica danas vas.

Možda niste čuli za neonatologa prije. Oni su pedijatara koji su se specijalizirali u liječenju novorođenčadi i preemies u JIL.

Nije svaki NICU beba vidi neonatologa. Neke manje bolnice imaju samo pedijatara. Drugi mogu imati oboje – stariji preemies vidi pedijatara, dok su mlađi vidi neonatologa. Obje vrste liječnika imaju dugogodišnje iskustvo s na vrijeme i rano rođenih.

Zaštita beba iz Infectio; Dječji Vizija: Što beba vidi; Pomoć za bebe ekcemi Vaš

Mnogi zdravstveni radnici tretiraju Nicu bebe

Većina bolnica pustiti da se brine za svoje preemie u JIL onoliko koliko ste u mogućnosti, u bilo koje doba to je dobro za vas. Liječnici i medicinske sestre će odgovoriti na pitanja i može vam biti tu kada vaše dijete liječi.

Medicinske sestre će vas naučiti kako da nahrani bebu, promijeniti pelene, držati ga toplo, i raditi druge poslove da bi ga ojačati.

Mnogi NICUs imaju mame i tate daju koža-na-kožu skrb za preemies. Možete ih čuti ga zovu klokan njege. Vi stavite svoje dijete protiv svoje gole grudi, što pomaže da ostane toplo, lakše disati i spavati dublje. Neke bebe nap na koži roditelja. Drugi jednostavno uživati ​​u bliskom kontaktu.

Vidjet ćete mnoge strojeve i prati u JIL. Liječnici i medicinske sestre ih koristiti za gledati svoje dijete i pomoći mu dobili jači. On je možda potrebna pomoć s

Rani znakovi sluha Los; Zaštitite svoju djecu: Get Your Shot; Klice u jaslicama: Pitanja pitati