MGN-3: koristi, nuspojave, interakcije i upozorenja

Biobran, hemiceluloza s Arabinoxylane.

MGN-3 je proizvod napravljen kombiniranjem rižine mekinje s kemikalijama iz shiitake, kawaratake i suehirotake gljive. Da se koristi kao lijek; MGN-3 koristi se za jačanje imunološkog sustava kako bi se poboljšala obranu tijela od bolesti, prevenciji i liječenju raka i liječenje AIDS-a i ostalih imunoloških poremećaja, hepatitisa, šećerne bolesti i sindrom kroničnog umora; , US Food and Drug Administration (FDA) traži sudski nalog za blokiranje marketing MGN-3 od Lane Labs. Tužba tereti da je MGN-3 je neodobrenih lijekova proizvod promovira kao lijek za rak i infekcije HIV-om.

MGN-3 može raditi poboljšanjem tijelo prirodno imuni sustav.

Dovoljno dokaza fo; AIDS; Hepatitis; Dijabetes; sindrom kroničnog umora; Jačanje imunološkog sustava; Prevenciji i liječenju raka; Ostali uvjeti. Više dokaza je potrebno da biste ocijenili učinkovitost MGN-3 za ove namjene.

Nema dovoljno pouzdane informacije da znam da li MGN-3 je sigurno; Posebne mjere opreza i upozorenja: Trudnoća i dojenje -feeding: Nije dovoljno poznato o korištenju MGN-3 za vrijeme trudnoće i grudi -feeding. Ostanite na sigurnoj strani i izbjeći korištenje.

Trenutno nemamo informacije za MGN-3 interakcije

Prikladna doza MGN-3 ovisi o više čimbenika kao što su korisnikova dob, zdravlje, i nekoliko drugih uvjeta. U ovom trenutku ne postoji dovoljno znanstvenih informacija kako bi se utvrdilo odgovarajući raspon doza za MGN-3. Imajte na umu da prirodni proizvodi nisu uvijek nužno siguran i doze može biti važno. Budite sigurni da slijedite odgovarajuće upute na etiketama proizvoda i obratite se ljekarniku ili liječniku ili druge liječnikom prije korištenja.

Reference

FDA Razgovor papira. FDA poduzima mjere protiv tvrtke marketinške neodobrenih lijekova. 1999. Dostupno na: www.fda.gov/bbs/topics/ANSWERS/ANS00988.html

Ghoneum M Jewett A. sinergističkog učinka modificiranog arabinoxylane (MGN-3) i niska doza rekombinantnog IL-2 o aktivnosti humanih NK stanica i TNF-a. Akademija Anti-Aging Medicine, obrazovanja konferencija 1998.

Ghoneum M Namatalia G, Kim C. Učinak MGN-3 na ljudsku aktivnost stanica prirodnih ubojica stanica i interferon-y sinteza in vitro. FASEB 199; 10: 26-32.

Ghoneum M, Namatalla G. NK imunomodulatora funkcija u 27 pacijenata oboljelih od raka by MGN-3, modificirana arabinoxylane od rižine mekinje. 87. Godišnja skupština Udruženja za istraživanje raka 1996. godine.

Aktivnost Ghoneum M. Anti-HIV in vitro MGN-3, aktiviranim arabinoxylane od rižine mekinje. Biochem BiophysRes CoMMMM 199; 243: 25-9.

Ghoneum M. Poboljšanje ljudskog djelovanja prirodnih stanica ubojica po modificiranom arabinoxylane od rižine mekinje (MGN-3). Int J Imunoterapija 199; 14: 89-99.

Ghoneum M. Imunomodulacijski i svojstva protiv raka MGN-3, modificirana ksilos od rižine mekinje, u 5 bolesnika s rakom dojke [Sažetak]. Udruga za istraživanje raka posebnu konferenciju. Studeni 5-8. 1995

Prirodni Lijekovi Sveobuhvatna baza potrošača verziji. vidi Prirodni Lijekovi sveobuhvatne baze podataka Professional verzija. ÂTherapeutic Istraživanje fakultet 2009.

Ex. Ginseng, vitamin C, Depresija