mitralni ventil regurgitacija-kirurgija

S kroničnim mitralne regurgitacije ventila (MR), operacije kako bi se popraviti ili zamijeniti mitralni ventil može se preporučiti. Da li kirurgija je pravo za vas ovisi o mnogim stvarima, uključujući uzrok MR.

Vaš ventil može se popraviti kirurškim; Imate simptome; Imate jaku regurgitation; Vaše srce je pumpanje probleme (niska izbacivanje frakcija); Vaš lijeve klijetke je veća od normalne.

Primarni MR. Kirurgija je jedini lijek za primarnu MR, jer je nenormalan oblik mitralni ventil uzrokuje regurgitation.

Vaš liječnik će provjeriti mnoge stvari da li kirurgija je pravo za vas. Vaš liječnik može provjeriti da li

Popravak obično se daje prednost nad zamjenu. Odluka između popravka ili zamjene ventila ovisi o vrsti oštećenja imate. Za više informacija, mitralni ventil regurgitacija: Popravite ili zamijenite ventil.

Sekundarna MR. Operacija se ne može izliječiti sekundarne MR, jer drugi problem je srce uzrok mitralni ventil ne zatvara dobro. Liječenje problema srca, kao što je zatajenje srca, može biti pravi tretman za vas. Neki ljudi mogu imati koristi od operacije popraviti ili zamijeniti mitralni ventil.

Vaš liječnik će provjeriti mnoge stvari da li kirurgija je pravo za vas. Vaš liječnik može provjeriti da li

Za popravak ventila, kirurg može

Uz zamjenu je teško oštećen ventil je uklonjena i mehanička (plastična ili metalna) ili bioprosthetic ventila (obično izrađena od svinjskog tkiva) je ušivenim na svoje mjesto. Prije nego što se ventil zamjena kirurgija, vi i vaš liječnik će odlučiti o tome koji tip ventila je pravo za vas.

Za više informacija, pogledajte

Imate ozbiljne simptome zatajenja srca; Imate jaku regurgitation; Imate operaciju srca za neki drugi problem.

Preoblikovati ventil uklanjanjem viška tkiva ventila; Dodati podršku na prsten ventila dodavanjem tkiva ili strukturu prstenasti oko baze ventila; Pričvrstite ventil na obližnje cordlike srčanog tkiva (chordal transpozicije).