ob kompletan tanka

Slučajno predoziranje proizvoda koji sadrže željezo je vodeći uzrok kobno trovanja u djece mlađe od 6 godina. Držite ovaj proizvod izvan dohvata djece. U slučaju slučajnog gutanja, pozovite liječnika ili Centar za trovanja odmah.

Liječenje ili prevenciju nedostatka vitamina i minerala prije, za vrijeme i nakon trudnoće i dojenja. Također se može koristiti za liječenje i sprečavanje određene uvjete kao što je određeno od strane liječnika.

OB Kompletan Petite je vitamina, minerala, željeza, folne kiseline i docosahexaenoic kiselina (DHA) kombinacija. Ona pruža vitamine i minerale u tijelu kako bi se zadovoljile prehrambene potrebe.

Obratite se svom liječniku ili liječnika odmah, ako bilo koji od navedenog odnosi na vas.

Neki medicinski uvjeti svibanj interakciju s OB Complete Petite. Obavijestite svog liječnika ili ljekarnika ako imate bilo kakve medicinske uvjete, pogotovo ako bilo što od navedenog odnosi na vas

Neki lijekovi mogu stupiti u interakciju s OB Complete Petite. Obavijestite svog liječnika ako uzimate neke druge lijekove, a posebno sve od sljedećeg

To ne može biti potpun popis svih interakcija koje se mogu pojaviti. Pitajte svog liječnika ako OB Kompletna Petite svibanj interakciju s drugim lijekovima koje uzimaju. Provjerite sa svojim liječnikom prije nego što počnete, zaustaviti ili promijeniti dozu bilo kojeg lijeka.

Koristite OB Cijela Petite prema uputama liječnika. Provjerite naljepnicu na lijek za točno upute doziranja.

Pitajte svog liječnika bilo kakva pitanja vam svibanj imati o tome kako koristiti OB Cijela Petite.

Svi lijekovi mogu uzrokovati nuspojave, ali mnogi ljudi nemaju, ili manje, nuspojave. Provjerite sa svojim liječnikom ako bilo koji od ovih najčešćih nuspojava oduprijeti ili postati dosadan

Zatvor; potamne ili zelene stolice; proljev; gubitak apetita; mučnina; grčevi u trbuhu, bol, ili uznemiriti; povraćanje.

Teške alergijske reakcije (osip, urtikarija, svrbež, otežano disanje, stezanje u prsima, oticanje usta, lica, usana ili jezika); crna, čekaj stolice; krvi ili pruge krvi u stolici; groznica; teškim ili uporni mučnina, bol u trbuhu ili povraćanje; povraćati koji izgleda poput krvi ili kave.

Ovo nije potpun popis svih nuspojava koje se mogu pojaviti. Ako imate pitanja o nuspojavama, obratite se svom liječniku. Nazovite svog liječnika za liječnički savjet o nuspojavama. Za prijavu nuspojave na nadležnom tijelu, pročitajte vodič za izvještavanje problema s FDA.

Kontakt 1-800-222-1222 (American Association of Poison upravljačkih centara), vaš lokalni centar za trovanja ili hitnu pomoć odmah. Simptomi mogu uključivati ​​crna, katranske stolice; krvi ili pruge krvi u stolici; plavkaste kože ili noktiju; promjene u iznosu od urina proizvedene; bol u prsima; koma; vrtoglavica; suha usta ili oči; nesvjestica; brzo ili teško disanje; brzo ili nepravilan rad srca; ispiranje; povećana žeđ ili glad; napadaji; teška mučnina, povraćanje, proljev ili bolovi u trbuhu; teškim ili neuobičajen umor ili pospanost; otežano disanje; Lijenost; neobično blijeda koža; povraćati koji izgleda poput krvi ili kave.

Čuvati OB Kompletan Petite na sobnoj temperaturi, između 59 i 86 stupnjeva F (15 i 30 stupnjeva C). Čuvati dalje od topline, vlage i svjetlosti. Ne skladištiti u kupaonici. Imajte OB Cijela Petite izvan dohvata djece i daleko od kućnih ljubimaca.

Ove informacije se ne smiju koristiti za odlučiti hoće li ili ne da se OB Cijela Petite ili bilo koji drugi lijek. Samo vaš liječnik ima znanje i obuku odlučiti koji lijekovi su prava stvar za vas. Ovaj podatak ne podržava nijedan lijek kao siguran, učinkovit, ili odobren za liječenje bilo kojeg pacijenta ili zdravstveno stanje. Ovo je samo kratki sažetak općih informacija o OB Cijela Petite. To ne uključuje sve informacije o mogućnostima primjene, upute, upozorenja, mjere opreza, interakcije, nuspojave ili rizika koji se mogu primjenjivati ​​na OB Cijela Petite. Ova informacija nije specifičan medicinski savjet i ne zamjenjuje informacije koje ste primili od svog davatelja usluga zdravstvene zaštite. Morate razgovarati s liječnikom usluga za potpune informacije o rizicima i prednostima korištenja OB Kompletna Petite.