perflubron

Koristi za perfluobrona

Perflubron je kontrastno sredstvo. Kontrastna sredstva koriste se za pomoć pružiti jasnu sliku tijekom magnetskom rezonancom (MRI). MRI je posebna vrsta dijagnostičkog postupka. Ona koristi magnete i računala za stvaranje slike ili “slike ” određenih područja unutar tijela. Za razliku od x-zrake, to ne uključuje zračenje.

Perflubron se uzima kroz usta prije MRI potamniti crijeva (crijeva) slike, koje mogu pomoći liječnik dijagnosticirati probleme ili bolesti crijeva.

Perflubron je da se koristi samo od strane ili pod nadzorom liječnika.

Prije Korištenje perflubron

Pri odlučivanju da koristite dijagnostički test, sve rizike testa mora se odvagnuti dobro što će učiniti. To je odluka vi i vaš liječnik će učiniti. Također, i druge stvari mogu utjecati na rezultate ispitivanja. Za ovaj test, u nastavku treba uzeti u obzir

Obavijestite svog liječnika ako ste ikada imali bilo kakve neobične ili alergijsku reakciju na Perflubron ili bilo koje druge lijekove. Isto tako obavijestite svog zdravstvenog radnika ako imate bilo koje druge vrste alergija, kao što je na hranu, boje, konzervansi, ili životinja. Za bezreceptnih proizvoda, pažljivo pročitajte etiketu ili uputstvo sastojaka.

Iako nema konkretne informacije uspoređuju korištenje perfluobrona u djece s upotrebu u drugim dobnim skupinama, ovaj agent ne očekuje se da će izazvati različite nuspojave ili probleme u djece nego u odraslih.

perflubron je testiran i nije se pokazalo da uzrokuje različite nuspojave ili problema u starijih ljudi nego u mlađih odraslih osoba.

Iako određeni lijekovi ne smiju se koristiti zajedno na sve, u drugim slučajevima dvije različite lijekovi mogu se koristiti zajedno, čak i ako se interakcija može dogoditi. U tim slučajevima, vaš liječnik svibanj želite promijeniti dozu ili mogu biti potrebne druge mjere opreza. Recite svom liječniku ako uzimate bilo koji drugi recept ili neprepisan (over-the-counter [OTC]) medicine.

Određeni lijekovi ne smiju se koristiti na ili oko vremena jesti hranu ili jesti određene vrste hrane, jer može doći do interakcije. Korištenje alkohola ili duhana s određenim lijekovima može uzrokovati interakcije da se dogodi. Porazgovarajte sa svojim liječnikom, korištenje lijeka s hranom, alkohola ili duhana.

Prisutnost drugih medicinskih problema mogu utjecati na korištenje ovog dijagnostičkog testa. Provjerite jeste li reći svom liječniku ako imate bilo kakve druge zdravstvene probleme, osobito

Pravilno korištenje perfluobrona

Doza perflubrona biti različit za različite pacijente. Slijedite liječničke naloge ili upute na etiketi. Sljedeće informacije uključuje samo prosječne doze perfluobrona. Ako vaš doza je različita, nemojte ga mijenjati, osim ako vam liječnik ne kaže da to učinite.

Količina lijeka koji se uzme ovisi o snazi ​​i medicine. Isto tako, broj doza uzmete svaki dan, vrijeme dopušteno između doza i duljina vremena uzmete lijek ovise o medicinski problem za koji koristite lijek.

Ova tvar može uzrokovati neke curenje iz rektuma. Korištenje upijajući jastučići mogu biti potrebne kako bi se spriječilo prljanje odjeće i neugodnosti.

Neke nuspojave mogu se pojaviti da se obično ne treba liječničku pomoć. Ove nuspojave mogu otići tijekom liječenja kako vaše tijelo prilagođava na medicini. Također, svoj zdravstveni djelatnik može biti u mogućnosti da vam reći o načinima sprječavanja ili smanjivanja neke od ovih nuspojava. Provjerite sa svojim liječnikom ako bilo koji od sljedećih nuspojava i dalje ili su smetnja ili ako imate bilo kakvih pitanja o njima

Ostale nuspojave koje nisu navedene mogu se javiti i kod nekih pacijenata. Ako primijetite bilo kakve druge posljedice, provjerite sa svojim liječnikom.

Mjere opreza Dok putem perflubron

perflubron nuspojave