pp-cap

Ne propisuje propoksifena za pacijente koji su suicidalni ili ovisnost sklone. Propisati propoksifena s oprezom u bolesnika koji uzimaju sredstva za smirenje ili antidepresive, i pacijenti koji koriste alkohol u suvišku. Pacijenti ne bi trebala prelaziti preporučenu dozu i konzumacija alkohola trebao biti ograničen. Propoksifena proizvodi u prevelikim dozama, bilo samog ili u kombinaciji s drugim CNS umirenje, uključujući alkohol, su jedan od glavnih uzroka smrti povezanih s drogom.

Ne propisuje propoksifena za pacijente koji su suicidalni ili ovisnost sklone. Propisati propoksifena s oprezom u bolesnika koji uzimaju sredstva za smirenje ili antidepresive, i pacijenti koji koriste alkohol u suvišku. Pacijenti ne bi trebala prelaziti preporučenu dozu i konzumacija alkohola trebao biti ograničen. Propoksifena proizvodi u prevelikim dozama, bilo samog ili u kombinaciji s drugim CNS umirenje, uključujući alkohol, su jedan od glavnih uzroka smrti povezanih s drogom.

Koristi za PP-Cap

Terapijski Klasa: analgetika

Kemijski Klasa: opojnim drogama

Kada se koristi propoksifen za dugo vremena, to može postati navika koja formira, što uzrokuje duševnu ili tjelesnu ovisnost. Međutim, ljudi koji imaju stalnu bol ne bi trebalo dopustiti da strah od ovisnosti ih iz upotrebe narkotika za ublažavanje njihovu bol. Mentalno ovisnost (ovisnost) nije vjerojatno da će se dogoditi kada se droga koristi za tu svrhu. Fizička ovisnost može dovesti do povlačenja nuspojava ako se liječenje zaustavi. Međutim, ozbiljni povlačenje nuspojave obično se može spriječiti postupno smanjivanje doze tijekom vremenskog perioda prije početka liječenja u potpunosti zaustavljen.

Proizvodi koji sadrže propoksifena su povučeni iz američko tržište, počevši 19. studenoga 2010.

Ovaj lijek je dostupan samo sa svojim liječnikom recept.

Pri odlučivanju da koristite lijekove, rizici od uzimanja lijeka se mora odvagnuti dobro što će učiniti. To je odluka vi i vaš liječnik će učiniti. Za ovaj lijek, sljedeće treba uzeti u obzir

Prije uporabe PP-Cap

Obavijestite svog liječnika ako ste ikada imali bilo kakve neobične ili alergijsku reakciju na ove lijekove ili bilo kojim drugim lijekovima. Isto tako obavijestite svog zdravstvenog radnika ako imate bilo koje druge vrste alergija, kao što je na hranu, boje, konzervansi, ili životinja. Za bezreceptnih proizvoda, pažljivo pročitajte etiketu ili uputstvo sastojaka.

Odgovarajuće studije nisu provedena na odnos dobi na učinke propoksifen u pedijatrijskoj populaciji. Sigurnost i učinkovitost nisu utvrđene.

Odgovarajuće studije provedene do sada nisu pokazali gerijatrijskih specifične probleme koje bi se ograničava korisnost propoksifen u starijih osoba. Međutim, bolesnici starije životne dobi imaju veću vjerojatnost da imaju dobne jetre, bubrega ili srčanih problema koji mogu zahtijevati oprez i prilagodbu u dozi za pacijente koji primaju propoksifena.

Istraživanja kod žena ukazuju na to da je ovaj lijek predstavlja minimalan rizik za dijete ako se koristi tijekom dojenja.

Iako određeni lijekovi ne smiju se koristiti zajedno na sve, u drugim slučajevima dvije različite lijekovi mogu se koristiti zajedno, čak i ako se interakcija može dogoditi. U tim slučajevima, vaš liječnik svibanj želite promijeniti dozu ili mogu biti potrebne druge mjere opreza. Kada uzimate ovaj lijek, posebno je važno da svom liječniku znati ako uzimate bilo koji od lijekova navedenih u nastavku. Slijedeće interakcije su odabrani na temelju njihovog potencijalnog značaja i nisu nužno all-inclusive.

Koristeći ovaj lijek s bilo kojom od sljedećih lijekova nije preporučljivo. Vaš liječnik može odlučiti da te ne postupa s ovim lijekovima ili izmjenu nekih drugih lijekova koje uzimate.

Koristeći ovaj lijek s bilo kojom od sljedećih lijekova obično se ne preporuča, ali može biti potrebna u nekim slučajevima. Ako su oba lijekove propisane zajedno, vaš liječnik može promijeniti dozu ili koliko često koristite jednu ili obje od lijekova.

Koristeći ovaj lijek s bilo kojom od sljedećih lijekova može uzrokovati povećani rizik od određenih nuspojava, ali s obje droge može biti najbolji tretman za vas. Ako su oba lijekove propisane zajedno, vaš liječnik može promijeniti dozu ili koliko često koristite jednu ili obje od lijekova.

Određeni lijekovi ne smiju se koristiti na ili oko vremena jesti hranu ili jesti određene vrste hrane, jer može doći do interakcije. Korištenje alkohola ili duhana s određenim lijekovima može uzrokovati interakcije da se dogodi. Slijedeće interakcije su odabrani na temelju njihovog potencijalnog značaja i nisu nužno all-inclusive.

Prisutnost drugih medicinskih problema mogu utjecati na uporabu ovog lijeka. Provjerite jeste li reći svom liječniku ako imate bilo kakve druge zdravstvene probleme, osobito

Ovaj odjeljak sadrži informacije o pravilnom korištenju niza proizvoda koji sadrže propoksifena. To ne može biti specifični za PP-Cap. Molimo pročitajte pažljivo.

Uzmi ovaj lijek samo kao režiji liječnika. Nemojte uzeti više od toga, nemojte to uzeti češće, a ne uzeti ga na duže vrijeme nego što vaš liječnik odredio. To je posebno važno za starije pacijente, koji mogu biti osjetljiviji na učinke lijekova za liječenje boli. Ako previše ovog lijeka uzima se za dugo vremena, to može postati navika koja tvori (uzrokuje duševnu ili tjelesnu ovisnost).

Ovaj lijek bi trebao doći sa priručnik. Pročitajte i slijedite ove upute pažljivo. Pitajte svog liječnika ako imate bilo kakvih pitanja.

Doza ovog lijeka će biti drugačiji za različite pacijente. Slijedite liječničke naloge ili upute na etiketi. Sljedeće informacije uključuje samo prosječne doze ovog lijeka. Ako vaš doza je različita, nemojte ga mijenjati, osim ako vam liječnik ne kaže da to učinite.

Količina lijeka koji se uzme ovisi o snazi ​​i medicine. Isto tako, broj doza uzmete svaki dan, vrijeme dopušteno između doza i duljina vremena uzmete lijek ovise o medicinski problem za koji koristite lijek.

Ako propustite dozu ovog lijeka, uzmite je što je prije moguće. Međutim, ako je uskoro vrijeme za sljedeću dozu, preskočite propuštenu dozu i vratite se na svoje redovno doziranje raspored. Ne dvostruko dozu.

Spremite lijek u zatvorenom spremniku na sobnoj temperaturi, dalje od izvora topline, vlage i svjetla. Čuvati od smrzavanja.

Čuvati izvan dohvata djece.

Pravilna uporaba propoksifen

Nemojte držati zastarjeli lijek ili lijek više nije potreban.

Pitajte svog liječnikom kako bi trebali raspolagati bilo kojeg lijeka ne koristite.

Baciti neiskorišteni lijek miješanjem s korištene kave ili mače legla i stavite ga u posudi koju se može torbu, prazne limenke ili spremnik.

To je vrlo važno da vaš liječnik provjeriti svoj napredak dok uzimate ovaj lijek. To će omogućiti liječniku da vidi je li lijek djeluje ispravno i odlučiti da li ćete nastaviti da ga uzme.

Razgovarajte sa svojim liječnikom prije nego prestanete uzimati ovaj lijek i mijenja u drugu bol medicine.

Ovaj lijek može uzrokovati promjene u srčanim ritmom, kao što su uvjeti pod nazivom PR, QRS i QT produljenje. To se može promijeniti način na koji vaše srce kuca i izazvati nesvjesticu, vrtoglavicu, lakomislenost, ili ozbiljne nuspojave kod nekih pacijenata. Obratite se svom liječniku odmah ako imate bilo kakve simptome ritma problemima srca, kao što su brzo, lupanje ili nepravilnog otkucaja srca.

Ovaj lijek će se dodati na učinke alkohola i drugih CNS umirenje (lijekovi koji mogu učiniti ako se pospano ili manje na oprezu). Neki primjeri CNS umirenje su antihistaminici ili lijek za alergije ili prehlade, sedativi za smirenje, ili spavanje medicine, drugi recept bol lijek ili droga, lijek za napadaje ili barbiturata, za opuštanje mišića ili anestetika, uključujući i neke stomatološke anestetika. Provjerite sa svojim liječnikom prije uzimanja bilo koje druge lijekove gore dok koristite ovaj lijek na popisu.

Ovaj lijek može stvaraju navike. Ako mislite da se lijek ne radi i ne smiju se koristiti više od propisane doze.

Mjere opreza Dok putem PP-Cap

Vrtoglavica, lakomislenost, ili nesvjestice može doći do kada bi se iznenada iz ležećeg ili sjedećeg položaja. Ustajanje polako može pomoći smanjiti ovaj problem. Isto tako, ležeći na neko vrijeme može osloboditi vrtoglavica ili nepromišljenost.

Ovaj lijek može učiniti vrtoglavice, pospanosti ili vrtoglavicu. Pobrinite se da znate kako ćete reagirati na ovaj lijek prije nego što voziti, koristiti strojeve, ili učiniti bilo što drugo što bi moglo biti opasno ako ste vrtoglavicu ili ne uzbuna.

Korištenje droge za dugo vremena može uzrokovati ozbiljne zatvor. Da bi se to spriječilo, liječnik vas može uputiti da se laksative, piti puno tekućine, ili povećati količinu vlakana u vašoj prehrani. Budite sigurni da slijedite upute pažljivo, jer nastavlja zatvor može dovesti do ozbiljnijih problema.

Nemojte mijenjati dozu ili naglo prestati uzimati ovaj lijek bez konzultacije sa svojim liječnikom. Vaš liječnik svibanj želite da se postupno smanjiti količinu koju koristite prije zaustavljanja u potpunosti. To može spriječiti pogoršanje stanja i smanjiti mogućnost povlačenja simptoma, kao što su trbušni i želučanih grčeva, tjeskobe, groznica, mučnina, curenje iz nosa, znojenje, tremor, ili problema sa spavanjem.

Koristeći ovaj lijek, dok ste trudni može uzrokovati neonatalni sindrom ustezanja kod svoje novorođenčadi. Obavijestite svog liječnika odmah ako Vaše dijete ima sljedeće simptome: abnormalna spavanja, proljev, visok plakati, razdražljivost, drhtanje ili tremor, gubitak tjelesne težine, povraćanje, ili neuspjeh da dobije na težini.

Nemojte uzimati druge lijekove osim ako su o tome sa svojim liječnikom. To uključuje recept ili neprepisan (over-the-counter [OTC]) lijekove i biljne ili vitaminske dodatke.

Zajedno sa svojim potrebnih učinaka, lijek može izazvati neke neželjene učinke. Iako nisu svi od tih nuspojava mogu se pojaviti, ako se ne javljaju oni svibanj trebate liječničku pomoć.

PP-Cap nuspojave

PP-Cap (propoksifen)

Provjerite sa svojim liječnikom ako bilo koji od sljedećih nuspojava

Nabavite hitnu pomoć odmah ako bilo koji od sljedećih simptoma predoziranja javljaju

Neke nuspojave mogu se pojaviti da se obično ne treba liječničku pomoć. Ove nuspojave mogu otići tijekom liječenja kako vaše tijelo prilagođava na medicini. Također, svoj zdravstveni djelatnik može biti u mogućnosti da vam reći o načinima sprječavanja ili smanjivanja neke od ovih nuspojava. Provjerite sa svojim liječnikom ako bilo koji od sljedećih nuspojava i dalje ili su smetnja ili ako imate bilo kakvih pitanja o njima

Ostale nuspojave koje nisu navedene mogu se javiti i kod nekih pacijenata. Ako primijetite bilo kakve druge posljedice, provjerite sa svojim liječnikom.

Dostupnost Otkazani Otkazani

Trudnoća Kategorija N Nije klasificirano

CSA Raspored 4. Neki potencijal za zlouporabu

Bol tramadol, oksikodon, acetaminofen, Tylenol, naproksen, aspirin, ibuprofen, hidrokodon, amitriptilin, percocet, hidroksizin, klonidin, diklofenak, Norco, fentanil, Celebrex, morfij, Vicodin, Voltaren®, lidokain aktualna, Dilaudid, difenhidramin aktualna, oxycontin, paracetamol

 ili se pridružiti grupi podrške PP-Cap za povezivanje s drugima koji imaju slične interese.