priprema za svoje imenovanje – eisenmenger sindrom

Što možeš učiniti

Što očekivati ​​od svog liječnika

Ako ste s Eisenmenger sindrom dijagnosticira, vi ćete biti upućeni do srčanog specijalisti (kardiolog). To je važno za vas pronaći kardiolog koji ima iskustva liječenja ljudi koji imaju prirođena srčana mana.

Simptomi Eisenmenger sindroma, poput plave ili sivkaste boje kože (cijanoza) i otežano disanje, ozbiljno. Čak i ako niste bili sa srčanom manom ranije dijagnosticira, ovi simptomi zahtijevaju brz liječničku pomoć.

Zbog Eisenmenger sindrom je komplicirano stanje i zbog toga je često puno razgovarati, to je dobra ideja da se priprema za svoje imenovanje. Evo neke informacije kako bi vam pomoći da biste dobili spreman za imenovanje, i što možete očekivati ​​od svog liječnika.

Vaše vrijeme sa svojim liječnikom je ograničen, tako priprema popis pitanja će vam pomoći da većinu svog vremena zajedno. Popis pitanja iz svoje najvažnije najmanje važno u vrijeme slučaja ponestane. Za Eisenmenger sindrom, neka osnovna pitanja pitajte svog liječnika uključuju

Osim pitanja koja ste spremni da zamolite svog liječnika, ne ustručavajte se postavljati pitanja tijekom svog imenovanja.

Vaš liječnik je vjerojatno da će vam postaviti nekoliko pitanja. Budući da je spreman odgovoriti na njih mogu zadržati vremena za ići preko bilo koje točke koju želite potrošiti više vremena. Vaš liječnik može postaviti sljedeća pitanja