priprema za svoje imenovanje – kronične limfocitne leukemije

Što možeš učiniti

Što očekivati ​​od svog liječnika

Ako imate bilo kakve znakove ili simptome koji vas brinuti, počnite tako što sastanak sa svojim obiteljskim liječnikom. Ako vaš liječnik utvrdi možda imate kronične limfocitne leukemije, možete biti upućeni na liječnika koji se specijalizirao za bolesti krvi i koštanoj srži (hematolog).

Zbog imenovanja može biti kratak, i zbog toga je često mnogo toga za pokrivanje, to je dobra ideja da se dobro pripremiti. Evo neke informacije kako bi vam pomogao spremni i znaju što mogu očekivati ​​od svog liječnika.

Vaše vrijeme sa svojim liječnikom je ograničen, tako priprema popis pitanja mogu vam pomoći da većinu svog vremena zajedno. Popis pitanja iz svoje najvažnije najmanje važno u vrijeme slučaja ponestane. Za kronične limfocitne leukemije, neka osnovna pitanja uključuju

Osim pitanja koja ste spremni da zamolite svog liječnika, ne ustručavajte se postavljati pitanja kao što su dogoditi da vam za vrijeme svog imenovanja.

Vaš liječnik je vjerojatno da će vam postaviti nekoliko pitanja. Budući da je spreman odgovoriti na njih može dopustiti vrijeme za pokriće drugih točaka koje želite riješiti. Vaš liječnik može zatražiti