zametnih jajnika stanica tumora liječenje (pdqто): [] -treatment opcije po pozornici

Faza I jajnika zametnih stanica Tumori

Iako se karcinom jajnika rijetko stvara simptome u najranijim fazama, eventualni znakovi upozorenja mogu uklju; Nejasne probavne smetnje, poput blage probavne smetnje, nadutost, osjećaj punoće, gubitak apetita, GA; Proljev, zatvor, ili česta potreba za urinat; Bol ili oteklina u trbuhu, ili bol u donjem dijelu leđa ili prsni pressur; Vaginalno krvarenje između menstruacije ili nakon menopaus; Simptomi povezani s uznapredovalim rakom jajnika uključuju …

Liječenje dysgerminoma mogu uključivati ​​sljedeće

Liječenje drugih tumora zametnih stanica jajnika mogu biti ili

Provjerite za američke kliničkim ispitivanjima s popisa za raka klinička ispitivanja koja su sada prihvaćaju bolesnika s pozornice sam jajnika tumora zametnih stanica. Za više specifičnih rezultata, poboljšati pretraživanje pomoću druge značajke za pretraživanje, kao što je na mjesto suđenja, vrsti liječenja, odnosno naziv lijeka. Razgovarajte sa svojim liječnikom o kliničkim ispitivanjima koja mogu biti prava stvar za vas. Opće informacije o kliničkim ispitivanjima je dostupan na web-mjestu.

Faza II jajnika zametnih stanica Tumori

Liječenje ovisi o tome je li tumor je dysgerminoma ili neku drugu vrstu tumora zametnih stanica jajnika.

Liječenje dysgerminoma mogu biti

Liječenje drugih tumora zametnih stanica jajnika mogu uključivati ​​sljedeće

Provjerite za američke kliničkim ispitivanjima s popisa za raka klinička ispitivanja koja su sada prihvaćaju bolesnika s pozornice II jajnika tumora zametnih stanica. Za više specifičnih rezultata, poboljšati pretraživanje pomoću druge značajke za pretraživanje, kao što je na mjesto suđenja, vrsti liječenja, odnosno naziv lijeka. Razgovarajte sa svojim liječnikom o kliničkim ispitivanjima koja mogu biti prava stvar za vas. Opće informacije o kliničkim ispitivanjima je dostupan na web-mjestu.

Faza III jajnika zametnih stanica Tumori

Liječenje ovisi o tome je li tumor je dysgerminoma ili neku drugu vrstu tumora zametnih stanica jajnika.